Триколка със седалка кресло

0.00лв.

Индивидуално изработени рамки!
Частично се финансира от фонд”Социална закрила”

Гуми: 16″или 20″
-Система за блокирано и разблокирано движение
-Родителски контрол
-Фиксиращи педали
-Регулируемо кормило
-Паркинг спирачка

Description

Терапевтична триколка със седалка тип – кресло.

Частично финансиране от фонд”Социална закрила”

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Триколка със седалка кресло”